En ulmende krig mellem den børsnoterede danske hotelportal Nustay og giganterne Expedia og Booking.com, der tilsammen sidder på 93 pct. af markedet, bryder nu ud i lys lue, skriver Børsen. 

Nustay sender i aften en klage til EU-Kommissionen over selskaberne EAN.com LP (Expedia) og Booking Holdings (Booking.com), fordi selskabet mener, at de to giganter udnytter deres dominerende position til at presse hoteller til at lave ulovlige prisaftaler. 

"Expedia og Booking.com siger til hotellerne, at de skal hjælpe med at få Nustay til at holde op med at tilbyde billigere priser, og hvis de ikke gør det, så straffer de decideret hotellerne," siger formand for Nustay, Lone Fønss Schrøder. 

Læs hele historien her.

HORESTA: ”Glædeligt med stor svensk OTA-sejr”

Fredag kl. 13.00 lød afgørelsen. Patent- og markedsdomstolen i Sverige har dømt Booking.com til at betale 30 mio. kr. for brug af urimelige krav og prisklausuler i kontrakterne med hotellerne. HORESTAs svenske søsterorganisation, Visita, betegner udfaldet som en stor succes for både hoteller og forbrugere.

Sidste chance: Kender du Årets Kok 2019!

Hvem kan gå i fodsporene på Rasmus Kofoed eller Mette Hvarre Gassner? Jagten sat ind på Danmarks næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet ved Årets Kok 2019. Fristen for tilmelding til Årets Kok 2019 er på fredag!

Deadline nærmer sig: Kender du Årets Tjener 2019?

I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. HORESTA og 3F er nu på jagten efter Nicolais efterfølger, og deadline for tilmelding til Årets Tjener 2019 er på fredag.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne