En ulmende krig mellem den børsnoterede danske hotelportal Nustay og giganterne Expedia og Booking.com, der tilsammen sidder på 93 pct. af markedet, bryder nu ud i lys lue, skriver Børsen. 

Nustay sender i aften en klage til EU-Kommissionen over selskaberne EAN.com LP (Expedia) og Booking Holdings (Booking.com), fordi selskabet mener, at de to giganter udnytter deres dominerende position til at presse hoteller til at lave ulovlige prisaftaler. 

"Expedia og Booking.com siger til hotellerne, at de skal hjælpe med at få Nustay til at holde op med at tilbyde billigere priser, og hvis de ikke gør det, så straffer de decideret hotellerne," siger formand for Nustay, Lone Fønss Schrøder. 

Læs hele historien her.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Hotelkæder bygger løs i København

København står foran et regulært boom i byggeriet af hoteller, og Peter Haaber, der er administrerende direktør for hotelkæden Zleep Hotels, tror ikke nødvendigvis på, at de rejsende, der kommer til byen lige nu, alene kan besætte alle de nye hotelværelser, der er undervejs i løbet af de næste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne