Danske Core Hospitality bekræfter endnu et 200-værelses hotelprojekt i Norge. Denne gang udvider den danske hoteloperatør til Tromsø med Moxy Hotels, et varemærke, der er en del af en af verdens største hotelkæder, Marriott International.

”Vi er optagede af at tilbyde en unik hoteloplevelse, der differentierer sig fra markedets lokale brands. I Tromsø er naturoplevelserne vigtige, og vi har derfor valgt at bygge receptionen, barmiljøet og fællesområderne på øverste etage. På denne måde giver vi alle vores gæster mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra 11. etage, mens de nyder et godt måltid og lækre drinks fra baren”, fortæller Per Denker Sørensen begejstret, adm. direktør i det danske driftsselskab Core Hospitality.

Per Denker Sørensen, der samarbejder tæt med brandejeren, Marriott International, forklarer yderligere, at Moxy Hotels er blevet udviklet til rejsende, der søger prisvenlige hotelovernatninger uden at gå på kompromis med stilen.

”Ligesom i København vil vi i Tromsø appellere til såkaldte ’Fun Hunters’ ved at tilbyde store, sociale fællesområder, fyldt med underholdning, der lige så meget er til hotellets overnattende gæster som til lokalbefolkningen”, siger Per spændt.

Dette projekt er det tredje Moxy hotel, der åbner i Norge; det fjerde i Skandinavien. Marriott har allerede etableret sig i Oslo og København, mens endnu et er under udvikling i Bergen. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny salgsdirektør til voksende dansk hoteloperatør

Der er fuld fart over feltet i Core Hospitality, som alene i år har åbnet nyt hotelkoncept i Sydhavn, skifter varemærke på hotel i Kastrup til oktober, igangsat renovering på to hoteller og bekræftet to nye projekter i Norge.

Stort hotel ved Københavns Lufthavn går ind i Best Western

Best Westerns hotelportefølje i København bliver 240 værelser rigere, når Hotel Dan i Kastrup tiltræder organisationens brand, Best Western Plus. Med det nye hotel forøger den internationale kæde sin kapacitet i hovedstaden markant og får en vigtig placering nær Københavns Lufthavn.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne