Danske Core Hospitality bekræfter endnu et 200-værelses hotelprojekt i Norge. Denne gang udvider den danske hoteloperatør til Tromsø med Moxy Hotels, et varemærke, der er en del af en af verdens største hotelkæder, Marriott International.

”Vi er optagede af at tilbyde en unik hoteloplevelse, der differentierer sig fra markedets lokale brands. I Tromsø er naturoplevelserne vigtige, og vi har derfor valgt at bygge receptionen, barmiljøet og fællesområderne på øverste etage. På denne måde giver vi alle vores gæster mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra 11. etage, mens de nyder et godt måltid og lækre drinks fra baren”, fortæller Per Denker Sørensen begejstret, adm. direktør i det danske driftsselskab Core Hospitality.

Per Denker Sørensen, der samarbejder tæt med brandejeren, Marriott International, forklarer yderligere, at Moxy Hotels er blevet udviklet til rejsende, der søger prisvenlige hotelovernatninger uden at gå på kompromis med stilen.

”Ligesom i København vil vi i Tromsø appellere til såkaldte ’Fun Hunters’ ved at tilbyde store, sociale fællesområder, fyldt med underholdning, der lige så meget er til hotellets overnattende gæster som til lokalbefolkningen”, siger Per spændt.

Dette projekt er det tredje Moxy hotel, der åbner i Norge; det fjerde i Skandinavien. Marriott har allerede etableret sig i Oslo og København, mens endnu et er under udvikling i Bergen. 

Erfaren IT-profil flytter til Core Hospitality

Den 4. november begyndte Morten Larsen i sin nye rolle som Hospitality Applications Manager hos Core Hospitality, den danske hoteloperatør, der driver Moxy i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Hotelrestaurant rebrandes og får nyt navn

Brasserie X på Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen er blevet til Runway Restaurant & Bar. Navneskiftet sker i forbindelse med hotellets rebranding. Det nye navn bringer samtidig et nyt menukort, der har fået lavere priser og bedre valgmuligheder.

Lufthavnshotel skifter varemærke i dag

Det blev offentliggjort i august, at hotellet i Kastrup ville skifte varemærke, og nu er dagen kommet, hvor skiltene udskiftes. Det bliver Best Western Plus, der erstatter Nordic Choice Hotels’ Quality koncept.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne