Jesperhus Feriepark dropper cigaren på en af deres maskotter. Det sker efter, at Google valgte at censurere Jesperhus' app, fordi karakteren Dr. Træls optrådte i en række videoer med en cigar i hånden. Det skriver TV2 Nord ifølge Finans.dk.

Som konsekvens fik Jesperhus-appen påsat mærkatet 'Ikke egnet for børn' ud for appen i Google Play. Figuren Dr. Træls optræder nu kun uden cigar i appen.

”Det har hele tiden været planen at fjerne cigaren. Der har ikke været noget at gøre. Vi vil gerne være på platformen, og der må man ikke have tobakslignende ting. Vi lever af at lave børneunderholdning, og derfor giver det ikke mening for os at have en app, der ikke er egnet for børn,” siger Jonathan Gregersen, der er underholdningschef i Jesperhus Feriepark, til TV2 Nord.

HORESTA frygter vækstpause for dansk turisme

HORESTA er alvorligt bekymret for, at dansk turisme mister momentum de næste to år. Både når det gælder markedsføringen af Danmark som destination og udviklingen af projekter, der kan styrke turisterhvervet.

Trend: App’en efter Facebook

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om Facebooks nye app ’Local’.

Trend: Design din virksomhed til Instagram

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller design af virksomheder med henblik på delinger på sociale medier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne