Jesperhus Feriepark dropper cigaren på en af deres maskotter. Det sker efter, at Google valgte at censurere Jesperhus' app, fordi karakteren Dr. Træls optrådte i en række videoer med en cigar i hånden. Det skriver TV2 Nord ifølge Finans.dk.

Som konsekvens fik Jesperhus-appen påsat mærkatet 'Ikke egnet for børn' ud for appen i Google Play. Figuren Dr. Træls optræder nu kun uden cigar i appen.

”Det har hele tiden været planen at fjerne cigaren. Der har ikke været noget at gøre. Vi vil gerne være på platformen, og der må man ikke have tobakslignende ting. Vi lever af at lave børneunderholdning, og derfor giver det ikke mening for os at have en app, der ikke er egnet for børn,” siger Jonathan Gregersen, der er underholdningschef i Jesperhus Feriepark, til TV2 Nord.

Nyt dansk destinationsselskab klar til marts

Turistforeninger i Vesthimmerland og Mariagerfjord går sammen om at danne et nyt destinationsselskab, Destination Himmerland – gerne også med Rebild Kommune, skriver Standby.dk. I hvert fald har Mariagerfjord og Vesthimmerlands Kommuner sat gang i et fælles destinationsselskab omkring turisme, skriver TV2 Nord.

Spies-chef skifter til Bella Center-gruppen

Eva Lundgren har hele sin karriere været i rejsebranchen. Hun begyndte i 1996 som marketingkoordinator hos Ving Danmark. I 2008 kom hun ind under Thomas Cook Group, hvor hun i dag er Head of Marketing Effectiveness & Planning for Nordeuropa samt Head of Brand & Marketing for Spies.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne