Københavns Lufthavn har nået en milepæl i klimastrategien med certificeringen som CO2-neutral lufthavn. Det vil sige, at den udledning som stammer fra selve lufthavnen eksklusivt deres flyselskaber, butikker, spisesteder og andre virksomheder er blevet CO2-neutral, skriver TravelNews.dk.

Det sker efter et klimaprojekt i Laos, der kompenserer lufthavnens udledning. Det mener meteorolog og klimarådgiver Jesper Theilgaard er den bedste løsning for mange virksomheder i dag:

”Klimakompensationer er den bedste løsning lige nu og her sammen med et stærkt fokus på energieffektivitet. Verdenssamfundet har et akut ansvar for at nedbringe CO2-udledningen for klimaet kan ikke vente på, at vi har diskuteret færdig eller opfundet nye teknologiske løsninger. Klimaet har brug for handling nu og så er det ligegyldigt, om det er CO2 i Danmark eller i resten af verden, konstaterer Jesper Theilgaard.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aalborg Lufthavn: “Vi har sat os et meget ambitiøst mål!”

Luftfarten har fået en hård medfart i klimadebatten, og begreber som flyskam er dukket op. Flytrafikken er udråbt som den store klimasynder, men også lufthavnene har et højt energiforbrug og må derfor se sig inddraget i problematikken. Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn, fortæller her til Turisme.nu, hvordan man som ansvarlig lufthavn tager fat på den udfordring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne