Alene sidste år kom der 1 mio. af dem til Danmark, har virksomheden bag portalen selv oplyst. Det kommer blandt andet cafeer, spisesteder og den almindelige detailhandel til gavn, skriver Berlingske.

Hos HORESTA anerkender man den positive effekt, som Airbnb- turisterne har for restauranter og cafeer, siger politisk direktør Kirsten Munch Andersen. Hun ser dog gerne, at man undersøger nærmere, hvor stor denne positive effekt mere præcist er. 

”Vi ved ikke, hvordan den private gæst agerer. Spiser de morgenmad på en lokal cafe, eller køber de morgenbrød hos bageren? Der er lavet nogle gennemsnitstal, der anslår, hvad deres forbrug er. Men der er ikke godt nok overblik over det endnu, og vi kunne godt tænke os at blive klogere på det. Både Airbnb og Booking.com favner jo mere og mere nu,” siger Kirsten Munch Andersen. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne