Alle snakker om bæredygtighed. Men er det bare varm luft at snakke om bæredygtige turistdestinationer? Er turisterne og vi selv overhovedet interesserede i, om turistmålet er bæredygtigt, og hvordan bliver f.eks. Bornholm selv et bæredygtigt turistmål, og er der penge i at være det?  Det havde Destination Bornholm til debat på Folkemødet, skriver Bornholms Tidende. 

Hvad er overhovedet bæredygtigt? 

”Bæredygtighed kan forstås på mange måder. Turismen bidrager til jobskabelse og vækst - og dermed en økonomisk bæredygtighed, men turismen skal også have respekt for det lokalsamfund, den er i”, lød det fra Kirsten Munch Andersen, politisk direktør i HORESTA. 

Hun fremhævede blandt andet ordninger som Green Key for hoteller, og en ny ordning, Green Restaurants, er på vej.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne