Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alle snakker om bæredygtighed. Men er det bare varm luft at snakke om bæredygtige turistdestinationer? Er turisterne og vi selv overhovedet interesserede i, om turistmålet er bæredygtigt, og hvordan bliver f.eks. Bornholm selv et bæredygtigt turistmål, og er der penge i at være det? Det havde Destination Bornholm til debat på Folkemødet, skriver Bornholms Tidende.
Hvad er overhovedet bæredygtigt?
”Bæredygtighed kan forstås på mange måder. Turismen bidrager til jobskabelse og vækst - og dermed en økonomisk bæredygtighed, men turismen skal også have respekt for det lokalsamfund, den er i”, lød det fra Kirsten Munch Andersen, politisk direktør i HORESTA.
Hun fremhævede blandt andet ordninger som Green Key for hoteller, og en ny ordning, Green Restaurants, er på vej.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024