En af Østjyllands store turistattraktioner, Randers Regnskov, led et kæmpe indtægtstab sidste år, fordi publikum holdt sig væk; først og fremmest i skolernes sommerferie, skriver Århus Stiftstidende.

I forhold til året før gik besøgstallet ned med 24.000 fra 256.000 til 232.000, og i regnskabet har det kostet et tab på 4,4 millioner kroner i mistede entréindtægter.

”Det gik fint til og med maj, og da vi rykker ind i juni, så begynder det at blive varmt og tørt. Og så havde vi en efterårsferie, hvor vi kunne have hevet gæster ind, men der blev lige nøjagtigt også ekstremt varmt. Så det var uheld med efterbrænder på”, siger regnskovens direktør Henrik Herold.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne