Danmark havde sidste år besøg af over en million udenlandske Airbnb turister. De brugte næsten halvdelen af deres ferie-udgifter på mad og drikke, fortæller platformen til TrendsAndTravel.dk.

Hver Airbnb gæst bruger således 891 kroner om dagen – ud over leje for logi. 42 pct. af de daglige beløb går til forplejning og indkøb af mad- og drikkevarer, skriver onlinemediet.

”Med Airbnb kommer en ny type turister, som gerne vil prøve lokal mad og kigge på lokale seværdigheder. De får derfor en stor økonomisk effekt på byernes restauranter, cafeer, barer, supermarkeder, bagere osv,” forklarer Pieter Guldemond. Han er Public Policy Manager Nordics hos Airbnb.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne