Food & Beverage-konceptet har vendt op og ned på menukortene i hotelkoncernen Scandic i det seneste år, skriver FødevareWatch.dk.

Buræg er blevet droppet, der er indledt en aftale med Dansk Angus Forening om levering af dansk oksekød, man har indledt et samarbejde med Strandby Fisk og Cofoco, og endelig har man besluttet at først al kylling skal være dansk, og nu skal al bacon så være det samme.

I løbet af denne sommer implementeres det seneste initiativ, som betyder, at der i morgenbuffeten på kædens 27 restauranter kun vil blive serveret bacon fra det, som man kalder dansk "velfærdsgris."

Har du fået læst?

Salgsdirektør forlader hotelkæde

”DFDS er i en spændende forandringsproces,” siger rederiets nye chef for Field Sales. Fra midten af januar får den 50-årige brite Richard Stone titlen Head of Field Sales når han tiltræder sin nye stilling hos det danske passager- og fragtrederi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne