Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Food & Beverage-konceptet har vendt op og ned på menukortene i hotelkoncernen Scandic i det seneste år, skriver FødevareWatch.dk.
Buræg er blevet droppet, der er indledt en aftale med Dansk Angus Forening om levering af dansk oksekød, man har indledt et samarbejde med Strandby Fisk og Cofoco, og endelig har man besluttet at først al kylling skal være dansk, og nu skal al bacon så være det samme.
I løbet af denne sommer implementeres det seneste initiativ, som betyder, at der i morgenbuffeten på kædens 27 restauranter kun vil blive serveret bacon fra det, som man kalder dansk "velfærdsgris."
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025