Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Food & Beverage-konceptet har vendt op og ned på menukortene i hotelkoncernen Scandic i det seneste år, skriver FødevareWatch.dk.
Buræg er blevet droppet, der er indledt en aftale med Dansk Angus Forening om levering af dansk oksekød, man har indledt et samarbejde med Strandby Fisk og Cofoco, og endelig har man besluttet at først al kylling skal være dansk, og nu skal al bacon så være det samme.
I løbet af denne sommer implementeres det seneste initiativ, som betyder, at der i morgenbuffeten på kædens 27 restauranter kun vil blive serveret bacon fra det, som man kalder dansk "velfærdsgris."
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025