Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Food & Beverage-konceptet har vendt op og ned på menukortene i hotelkoncernen Scandic i det seneste år, skriver FødevareWatch.dk.

Buræg er blevet droppet, der er indledt en aftale med Dansk Angus Forening om levering af dansk oksekød, man har indledt et samarbejde med Strandby Fisk og Cofoco, og endelig har man besluttet at først al kylling skal være dansk, og nu skal al bacon så være det samme.

I løbet af denne sommer implementeres det seneste initiativ, som betyder, at der i morgenbuffeten på kædens 27 restauranter kun vil blive serveret bacon fra det, som man kalder dansk "velfærdsgris."

Se også

Ny direktør i spidsen for Scandic Sluseholmen

Svenske Andreas Lovén overtager ledelsen af det københavnske hotel fra december. Han har været en del af Scandic i et årti og kommer senest fra en chefstilling på Scandic Spectrum.

Log ind