Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Food & Beverage-konceptet har vendt op og ned på menukortene i hotelkoncernen Scandic i det seneste år, skriver FødevareWatch.dk.
Buræg er blevet droppet, der er indledt en aftale med Dansk Angus Forening om levering af dansk oksekød, man har indledt et samarbejde med Strandby Fisk og Cofoco, og endelig har man besluttet at først al kylling skal være dansk, og nu skal al bacon så være det samme.
I løbet af denne sommer implementeres det seneste initiativ, som betyder, at der i morgenbuffeten på kædens 27 restauranter kun vil blive serveret bacon fra det, som man kalder dansk "velfærdsgris."
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025