Danmark skal gå fra sine nuværende omkring 80 regionale destinationsselskaber til 15-20 stykker. Det ønsker flertal i Folketinget, der delvist finansierer destinationsselskaberne med cirka 650 millioner årlige kroner via Erhvervsministeriet, skriver Standby.dk.

VisitAarhus er first mover på området; i første omgang slog VisitAarhus sig sammen med VisitDjursland; i dag, 1. juli, er VisitSilkeborg kommet med ombord hos VisitAarhus. Og fra årsskiftet bliver turismesamarbejdet styrket med VisitSkanderborg.

”Vi er rigtig glade for, at senest byrådet i Skanderborg har besluttet, at VisitSkanderborg skal med i samarbejdet omkring VisitAarhus. Jeg tror ikke, at det nødvendigvis slutter her; vi taler og forhandler med andre, men jeg kan endnu ikke sige, hvor vi lander. Der kommer sikkert nogle samtaler i efteråret”, siger VisitAarhus’ nye direktør, Pia Lange Christensen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne