Danmark skal gå fra sine nuværende omkring 80 regionale destinationsselskaber til 15-20 stykker. Det ønsker flertal i Folketinget, der delvist finansierer destinationsselskaberne med cirka 650 millioner årlige kroner via Erhvervsministeriet, skriver Standby.dk.

VisitAarhus er first mover på området; i første omgang slog VisitAarhus sig sammen med VisitDjursland; i dag, 1. juli, er VisitSilkeborg kommet med ombord hos VisitAarhus. Og fra årsskiftet bliver turismesamarbejdet styrket med VisitSkanderborg.

”Vi er rigtig glade for, at senest byrådet i Skanderborg har besluttet, at VisitSkanderborg skal med i samarbejdet omkring VisitAarhus. Jeg tror ikke, at det nødvendigvis slutter her; vi taler og forhandler med andre, men jeg kan endnu ikke sige, hvor vi lander. Der kommer sikkert nogle samtaler i efteråret”, siger VisitAarhus’ nye direktør, Pia Lange Christensen.

Turismens Vækstråd: Bæredygtig turisme sker i fællesskab

Regeringen har høje ambitioner for den grønne omstilling i Danmark. I 2030 skal vi have nedbragt CO2-udledningen med 70 pct. Men hvordan får vi sikret en bæredygtig turismedagsorden, således at det bliver en fordel og ikke bliver en økonomisk byrde for det danske turisme- og oplevelseserhverv at bidrage til den grønne omstilling?

Wonderful Copenhagen: ”Sådan tackler vi masseturismen i København”

Sidste år var et travlt år for hovedstadens turisme. København er mere populær end nogensinde. For danskere, som besøger København i sommerperioden, og som udgør tæt på halvdelen af alle besøgende. Og for de mange udenlandske gæster, der kommer fra hele verden, fordi de har hørt om København og den danske historie, om vores livsstil og livskvalitet, som de gerne vil opleve tæt på. Det skriver Wonderful Copenhagen i Politiken.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne