Danmark skal gå fra sine nuværende omkring 80 regionale destinationsselskaber til 15-20 stykker. Det ønsker flertal i Folketinget, der delvist finansierer destinationsselskaberne med cirka 650 millioner årlige kroner via Erhvervsministeriet, skriver Standby.dk.

VisitAarhus er first mover på området; i første omgang slog VisitAarhus sig sammen med VisitDjursland; i dag, 1. juli, er VisitSilkeborg kommet med ombord hos VisitAarhus. Og fra årsskiftet bliver turismesamarbejdet styrket med VisitSkanderborg.

”Vi er rigtig glade for, at senest byrådet i Skanderborg har besluttet, at VisitSkanderborg skal med i samarbejdet omkring VisitAarhus. Jeg tror ikke, at det nødvendigvis slutter her; vi taler og forhandler med andre, men jeg kan endnu ikke sige, hvor vi lander. Der kommer sikkert nogle samtaler i efteråret”, siger VisitAarhus’ nye direktør, Pia Lange Christensen.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne