Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nye Restaurant Tolv i København har et manifest med 12 punkter, skriver MigOgKbh.dk.
Holdet bag Restaurant Tolv er samlet fra steder som Frederiksminde, Pony og Formel B og selvom ambitionerne er til et rent 12 tal, så styrer de efter en uprætentiøs Vesterbro-atmosfære, med plads til både rolige tirsdage og festlige fredage – som der står i deres #10 bud.
Derudover lyder et par af deres 12 bud:
#2 – Vi tror på, at de råvarer naturen giver os lige nu, er de bedste
#3 – Vi serverer kompleks smag i simple klæder
#4 – Vi har mest fra havets dyb og markens muld
#5 – Vi plukker selv vores urter og smager selv vores vin
”Restaurant Tolv er skabt ud fra et ønske om at give gæsterne en sanselig madoplevelse – med masser af grønt direkte fra danske bønder, fisk fanget med stort hensyn til skånsomt kystfiskeri og et nørderi på at matche maden med den bedste vin,” fortæller Peter Møller, kok på Tolv.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025