Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nye Restaurant Tolv i København har et manifest med 12 punkter, skriver MigOgKbh.dk.
Holdet bag Restaurant Tolv er samlet fra steder som Frederiksminde, Pony og Formel B og selvom ambitionerne er til et rent 12 tal, så styrer de efter en uprætentiøs Vesterbro-atmosfære, med plads til både rolige tirsdage og festlige fredage – som der står i deres #10 bud.
Derudover lyder et par af deres 12 bud:
#2 – Vi tror på, at de råvarer naturen giver os lige nu, er de bedste
#3 – Vi serverer kompleks smag i simple klæder
#4 – Vi har mest fra havets dyb og markens muld
#5 – Vi plukker selv vores urter og smager selv vores vin
”Restaurant Tolv er skabt ud fra et ønske om at give gæsterne en sanselig madoplevelse – med masser af grønt direkte fra danske bønder, fisk fanget med stort hensyn til skånsomt kystfiskeri og et nørderi på at matche maden med den bedste vin,” fortæller Peter Møller, kok på Tolv.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025