”Tirsdag bliver årets hidtil travleste dag. Onsdag og torsdag kommer der også mange. Vi ved, at efter nogle dårlige dage bliver bølgen skubbet nogle dage frem,” lød det fra Kåre Dyvekær mandag middag til sn.dk.

Sidste år havde Sommerland Sjælland en stor fremgang i besøgstallet og nåede for første gang over 200.000 besøgende. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvordan 2019 ender, for det vil ikke mindst være op til vejrguderne.

”Sæsonen indtil nu har været udmærket, uden dog at være prangende,” siger direktøren.

Har du fået læst?

Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer

Nu bliver der bedre mulighed for at opføre en butik eller en restaurant på 111 arealer ved havne i hele landet, hvor strandbeskyttelsen bliver ophævet. Den har hidtil betydet, at arealerne som hovedregel ikke må bebygges inden for 300 meter fra stranden. De 111 arealer ligger i sammenhæng med bebyggelse og rummer ikke væsentlige naturværdier. Derfor ophæver miljøministeren strandbeskyttelsen helt 55 steder og delvist 56 steder. I alt havde 47 kommuner søgt om ophævelse ved 166 lokaliteter.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne