Der er kommet mere grønt på menukortene. Der bliver solgt flere og flere vegetarburgere hos de store burgerkæder, og antallet af vegetariske restauranter stiger. Hvor der i 2010 kun var ti vegetarrestauranter, så er der i dag 63, og også de andre restauranter serverer mere grønt, siger Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA, til DR P4 Radioavisen (indslaget starter efter 3.45 min).

”Vi oplever, at der er et større udbud af vegetarretter. Vi oplever også, at der er flere egentlige vegetarrestauranter, og det er en generel udvikling, vi ser i hele landet på alle typer af spisesteder.”

Nye Airbnb-regler kan koste lokale job

Den nye Airbnb-lovgivning giver kommunerne mulighed for at tillade udlejning af privatboligen til turister i op til 100 dage om året. HORESTA advarer imod konsekvenserne, hvis de udnytter rammerne

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne