Der er kommet mere grønt på menukortene. Der bliver solgt flere og flere vegetarburgere hos de store burgerkæder, og antallet af vegetariske restauranter stiger. Hvor der i 2010 kun var ti vegetarrestauranter, så er der i dag 63, og også de andre restauranter serverer mere grønt, siger Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA, til DR P4 Radioavisen (indslaget starter efter 3.45 min).

”Vi oplever, at der er et større udbud af vegetarretter. Vi oplever også, at der er flere egentlige vegetarrestauranter, og det er en generel udvikling, vi ser i hele landet på alle typer af spisesteder.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

FN belønner MAX Burgers’ klimapositive indsats

“Momentum for Change” er initiativtager udmærkelsen som er en del af arbejdet for Global Climate Action inden for FN’s Climate Change sekretariat. Ud af årets rekordstore antal nomineringer blev 15 prismodtagere udvalgt. Alle vindende projekter vises ved forskellige lejligheder i forbindelse med FN’s Climate Change Conference (COP25) i Santiago, Chile i december.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne