Der er kommet mere grønt på menukortene. Der bliver solgt flere og flere vegetarburgere hos de store burgerkæder, og antallet af vegetariske restauranter stiger. Hvor der i 2010 kun var ti vegetarrestauranter, så er der i dag 63, og også de andre restauranter serverer mere grønt, siger Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA, til DR P4 Radioavisen (indslaget starter efter 3.45 min).

”Vi oplever, at der er et større udbud af vegetarretter. Vi oplever også, at der er flere egentlige vegetarrestauranter, og det er en generel udvikling, vi ser i hele landet på alle typer af spisesteder.”

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Amerikanske vegetarer hungrer efter plantebaseret kalkun

Under den forestående amerikanske thanksgiving har vegetarer og flexitarer det fortsat svært, når den traditionsrige kalkun skal indtages under middagen. Der findes stadig ingen plantebaserede alternativer i markedet, hedder det

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne