Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Du ser dem overalt i sommerlandet, hvor de sælger is, pølser, billetter eller trykker på de knapper, der får karrusellerne til at starte og stoppe. Tusindvis af unge tjener en skilling i sommerferien som sæsonarbejder - eller “sommerfugl”, skriver Fagbladet 3F.
Der er en tendens til gode vilkår på de store forlystelsessteder, fortæller Jon Henningsen, landskoordinator for Jobpatruljen, der i disse uger kører landet tyndt for at oplyse de unge mennesker på sommerjob om deres rettigheder.
”Vi har rangordnet brancherne på baggrund af tidligere års statistik, og sommerlandene ligger nummer ét som de bedste arbejdspladser”, fortæller han.
Derefter kommer cafeer og restauranter, supermarkeder og til sidst bagerier og konditorier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024