De sender nemlig ikke bare nordjyder til udlandet tur/retur, men oplever også en stor interesse for Aalborg som måldestination. Det skriver de i en pressemeddelelse.

“Vi har først og fremmest defineret os som et nordjysk flyselskab, der vil sende nordjyder fra Aalborg Lufthavn ud i verden. Men en overraskende stor del af vores bookinger kommer faktisk fra Irland og Skotland, der nu kan flyve direkte fra henholdsvis Dublin og Edinburgh Airport til Aalborg. Det har overrasket os positivt,” forklarer adm. direktør Thomas Hugo Møller fra Great Dane Airlines.

Hos VisitAalborg er direktør Rasmus Jerver også begejstret for tendensen.

”Her har vi været vant til, at strømmen af mennesker først og fremmest går ud gennem porten, men der er ingen tvivl om, at Danmark, Nordjylland og Aalborg har opnået en større tiltrækningskraft de seneste år”.

Har du fået læst?

Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer

Nu bliver der bedre mulighed for at opføre en butik eller en restaurant på 111 arealer ved havne i hele landet, hvor strandbeskyttelsen bliver ophævet. Den har hidtil betydet, at arealerne som hovedregel ikke må bebygges inden for 300 meter fra stranden. De 111 arealer ligger i sammenhæng med bebyggelse og rummer ikke væsentlige naturværdier. Derfor ophæver miljøministeren strandbeskyttelsen helt 55 steder og delvist 56 steder. I alt havde 47 kommuner søgt om ophævelse ved 166 lokaliteter.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne