Hedebølgen har for alvor ramt Danmark. Og det varme vejr kommer bag på nogle af de turister, der har valgt at holde sommerferie i landet, skriver B.T.

VisitDenmark har endnu ikke præcise tal for, hvor mange turister der i øjeblikket befinder sig i Danmark. Fra januar til maj har der været 15.423.425 overnatninger i Danmark fra turister. Det er en stigning på hele 1,6 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

”Hvis vi kigger på antallet af bookede feriehusuger fra udenlandske turister så ser det ud til, at der er sket en stor stigning i forhold til sidste år i sommermånederne,” fortæller Anders Rosbo, kommunikationschef hos VisitDenmark, til B.T.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne