Danske turistvirksomheder har fået en stærk stemme i Europa-Parlamentet, efter at Søren Gade (V) er blevet valgt til parlamentets Turisme- og Transportudvalg.

Det vurderer Jens Zimmer Christensen, som både er formand for HORESTA og den europæiske interesseorganisation for hoteller og restauranter, HOTREC.

”Som formand for både HORESTA og vores fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC vil jeg gerne ønske Søren Gade tillykke med pladsen, og jeg ser frem til samarbejdet om at løfte turismedagsordenen i Bruxelles og det fortsatte samarbejde med sikre de bedste rammevilkår for virksomhederne. Og med Søren Gades velkendte engagement, så er der bestemt også grund til at ønske dansk turisme tillykke med en engageret stemme i Bruxelles”, skriver Jens Zimmer Christensen i et debatindlæg i Nordjyske.

I EU beskæftiger alene hotel- og restauranterhvervet næsten 12 millioner mennesker. Det gør erhvervet til den tredjestørste sektor på tværs af landegrænserne og bidrager med fem pct. af den samlede økonomi i EU.

”I Danmark har vi en stolt turismetradition samt et stærkt oplevelseserhverv i vækst, og ambitionerne er til endnu mere. Vi har dog manglet, at de danske politiske visioner og opbakningen til erhvervet er blevet båret med til bordet i Bruxelles”, skriver Jens Zimmer Christensen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne