Der kan komme mange gode idéer ud af en gåtur i skoven. Det gjorde der for eksempel, da Rasmus Lybæk for cirka otte år siden gik en tur med sin bror og sin far i familiens private skov ved Als Odde i Himmerland, skriver DR.dk.

Da faren beklagede sig over, at det ikke var muligt at tjene penge på skovhugst længere, spurgte sønnen, om han da ikke bare kunne bygge en hytte i trætoppen, som han kunne leje ud til turister.

”Og af en eller anden grund kunne jeg ikke rigtigt slippe ideen, så jeg har sådan set arbejdet på det siden da”, fortæller Rasmus Lybæk.

Nu er den første hytte så blevet indviet.

Læs hele historien og se billeder af hytten her.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne