Konkurrencen på det københavnske burgermarked spidser til. Trods det har den svenske, klimapositive burgerkæde Max Burger valgt at åbne en restaurant til, skriver restaurantkæden i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

Det bliver i DSB's nuværende medarbejderkantine på Hovedbanegården, hvor der tidligere har været en biograf, og hvor Coop også etablerede sit første store conevenience-forsøg med flagskibsbutikken Mad Cooperativet i 2015.

De danskere ejere glæder sig ikke unaturligt til at åbne endnu en burgerrestaurant.

"Hovedbanegården er en drømmebeliggenhed, som vi forventer os meget af og vi vil gøre vores yderste for at skabe nogle hyggelige og effektive rammer for de mange gæster, det bruger Hovedbanegården," siger partnerne i We Love Burgers A/S, Jesper Panduro og Michael Raffnsøe, der er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne