En ny Fårup App skal gøre det lettere for gæster at planlægge deres besøg – og ikke mindst at håndtere sæsonkort og billetter.

”I bund og grund er oplevelsen i Fårup jo analog, og det har vi ikke tænkt os at ændre. Men målet med vores nye app er at gøre en række praktiske forhold lettere for vores gæster, der efterhånden har forventning om at kunne klare det meste fra telefonen. App’en skal gøre det lettere at være gæst hos os,” siger marketingchef i Fårup Sommerland, Rasmus Mortensen, i en pressemeddelelse.

Via app’en kan der både købes og håndteres billetter og sæsonkort så for eksempel alle i familiens sæsonkort kan være samlet på telefonen. Derudover vil det være muligt at få overblik over kø-tider på udvalgte forlystelser, koncerter og events i parken samt åbningstider i Aquaparken.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne