Turisterne efterspørger interessante hoteller og lokal autenticitet frem for Nyhavn og Indre By. Det styrker lokalområderne - og giver gladere turister, viser nye tal.

Sydhavn og Nordhavn lyder måske ikke som de mest eksotiske områder at booke hotel i, hvis man som udenlandsk turist skal på ferie i København. Men smider du en gammel ombygget kran i Nordhavn eller et kæmpe træhotel med hyggelounge i Sydhavn ind i ligningen, så er det en helt anden sag.

København oplever i disse år et veritabelt hotelboom. Tal fra hotellernes brancheforening, HORESTA, viser, at alene i 2019 åbner eller udvider 14 hoteller i hovedstadsområdet, og i løbet af de næste par år vil endnu 13 hoteller dukke op i København og omegn, skriver flere regionale dagblade, herunder JydskeVestkysten, Fyens Stiftstidende.

Hvor fortidens turister ikke kunne bo tæt nok på Nyhavn og Rådhuspladsen - hvilket placeringen af byens hoteller også afspejlede - er der i dag noget andet på færde. Nu rykker hotellerne ud i yderkanterne af København.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne