Turisterne efterspørger interessante hoteller og lokal autenticitet frem for Nyhavn og Indre By. Det styrker lokalområderne - og giver gladere turister, viser nye tal.

Sydhavn og Nordhavn lyder måske ikke som de mest eksotiske områder at booke hotel i, hvis man som udenlandsk turist skal på ferie i København. Men smider du en gammel ombygget kran i Nordhavn eller et kæmpe træhotel med hyggelounge i Sydhavn ind i ligningen, så er det en helt anden sag.

København oplever i disse år et veritabelt hotelboom. Tal fra hotellernes brancheforening, HORESTA, viser, at alene i 2019 åbner eller udvider 14 hoteller i hovedstadsområdet, og i løbet af de næste par år vil endnu 13 hoteller dukke op i København og omegn, skriver flere regionale dagblade, herunder JydskeVestkysten, Fyens Stiftstidende.

Hvor fortidens turister ikke kunne bo tæt nok på Nyhavn og Rådhuspladsen - hvilket placeringen af byens hoteller også afspejlede - er der i dag noget andet på færde. Nu rykker hotellerne ud i yderkanterne af København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne