”Et forbud mod rygning på udendørsserveringer i Danmark vil ikke reducere rygningen, det vil derimod flytte rygerne ud på gaden. Røgen, støjen og cigaretskodderne vil i stedet kunne irritere naboer og forbipasserende. I stedet for at det foregår inden for rammer som i dag, hvor restauratører har tænkt over at minimere generne.”

Sådan skriver HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, i et debatindlæg i Nordjyske som en kommentar til den seneste debat om et udvidet rygeforbud. Debatten er opstået i kølvandet på, at svenskerne har indført forbud mod rygning i forbindelse med udeservering på restauranter og cafeer.

”Vi oplever ikke, at gæsternes rygning udgør et egentligt problem på eller for vores medlemsvirksomheder. Det er jo i restauranternes interesse, at alle gæster er glade - også dem, der ikke vil sidde i røg - og derfor findes der som oftest gode løsninger, der sikrer dette”, skriver Kirsten Munch.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nye Airbnb-regler kan koste lokale job

Den nye Airbnb-lovgivning giver kommunerne mulighed for at tillade udlejning af privatboligen til turister i op til 100 dage om året. HORESTA advarer imod konsekvenserne, hvis de udnytter rammerne

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne