En meget varm sommer i 2018 gav god fremgang i forlystelsesparkerne, og der var stort set lige så mange besøg hos museer, kulturhistoriske attraktioner, zoo’er og dyreparker som året før.
Godt 26,5 mio. danske og udenlandske gæster gik gennem tælleapparaterne hos de 50 mest besøgte danske attraktioner i 2018. Det viser VisitDenmarks nye liste over besøgstallene 2018, der var endnu et rekordår for attraktionerne.

Tivoli er endnu en gang en urørlig topscorer på listen og lægger endog yderligere afstand til de øvrige attraktioner med en vækst på 11 pct.  Med 4.854.000 besøgende havde Tivoli flere end dobbelt så mange besøgende som listens (igen i år) nr. 2, Dyrehavsbakken.

De 50 mest populære attraktioner havde 849.000 flere besøgende sammenlignet med året før, svarende til en stigning på 3,3 pct., og de 26,5 mio. gæster er ny rekord.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne