I Dansk Folkeparti undrer vi os over, at der igen kom en ny regering i Danmark, som reelt nedprioriterer turismens betydning for Danmark, skriver Hans Kristian Skibby folketingsmedlem (DF), erhvervspolitisk ordfører, i et debatindlæg i Nordjyske Stiftstidende.

”Hvornår får vi et regeringsflertal, som vælger at rette fokus på det kæmpe vækstpotentiale, som hele turismeerhvervet kan byde på? Såfremt vi altså fra politisk side giver dem øget styrke og opbakning! Der mangler kort sagt en turismeminister på ministerholdet - og et ministerium, som vil sætte blinkende neonlygter på udvikling af endnu flere danske arbejdspladser indenfor området”, skriver DF-politikeren.

Alle undersøgelser viser klart, at vi her i Danmark kan få langt mere vækst og omsætning ud af den samlede turismeerhverv, fortæller Hans Kristian Skibby.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne