I Dansk Folkeparti undrer vi os over, at der igen kom en ny regering i Danmark, som reelt nedprioriterer turismens betydning for Danmark, skriver Hans Kristian Skibby folketingsmedlem (DF), erhvervspolitisk ordfører, i et debatindlæg i Nordjyske Stiftstidende.

”Hvornår får vi et regeringsflertal, som vælger at rette fokus på det kæmpe vækstpotentiale, som hele turismeerhvervet kan byde på? Såfremt vi altså fra politisk side giver dem øget styrke og opbakning! Der mangler kort sagt en turismeminister på ministerholdet - og et ministerium, som vil sætte blinkende neonlygter på udvikling af endnu flere danske arbejdspladser indenfor området”, skriver DF-politikeren.

Alle undersøgelser viser klart, at vi her i Danmark kan få langt mere vækst og omsætning ud af den samlede turismeerhverv, fortæller Hans Kristian Skibby.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne