I Dansk Folkeparti undrer vi os over, at der igen kom en ny regering i Danmark, som reelt nedprioriterer turismens betydning for Danmark, skriver Hans Kristian Skibby folketingsmedlem (DF), erhvervspolitisk ordfører, i et debatindlæg i Nordjyske Stiftstidende.

”Hvornår får vi et regeringsflertal, som vælger at rette fokus på det kæmpe vækstpotentiale, som hele turismeerhvervet kan byde på? Såfremt vi altså fra politisk side giver dem øget styrke og opbakning! Der mangler kort sagt en turismeminister på ministerholdet - og et ministerium, som vil sætte blinkende neonlygter på udvikling af endnu flere danske arbejdspladser indenfor området”, skriver DF-politikeren.

Alle undersøgelser viser klart, at vi her i Danmark kan få langt mere vækst og omsætning ud af den samlede turismeerhverv, fortæller Hans Kristian Skibby.

Har du fået læst?

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne