En ny sushirestaurant har set dagens lys i Aarhus. Hos Nori Bar, som restauranten hedder, er konceptet all you can eat, men det er også muligt at bestille sushi fra et menukort.

Men selvom sushirestauranterne nærmest popper op på stribe, tror indehaveren Zhenbin Lin på, at der også er plads til hans sushirestaurant.

Zhenbin Lin, der kommer fra Kina, har selv arbejdet som sushikok i flere år, og har tidligere haft en take-away restaurant i Aalborg. Han er inspireret af den kinesiske tilgang til måltidet, hvor det i høj grad handler om "finger food", altså mad man kan spise med fingrene, og gerne i små portioner som man kan dele rundt om bordet.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne