30-årige Mathias Sejer Sørensen overtager ansvaret for hotel og restaurant efter Simon Nordtorp, som har drevet Grønbechs Hotel i Allinge siden genåbningen for fem år siden.

Bornholm er langt fra fremmed for den nye chef. Mathias Sejer Sørensen kender øen fra sine to år som køkkenchef på Stammershalle Badehotel, hvor han allerede efter sit første år fik restauranten i Michelin Guiden. Han kommer til Grønbechs Hotel fra en stilling som kok på Hallegaard, hvor han stod bag det populære koncept 'Middag i Marken'

”Vi har fokus på kvalitet og lokale råvarer i tæt samarbejde med vores leverandører. Dagligt får vi leverancer fra blandt andet Ø-Grønt, biodynamiske Permagrønt og Rønne Fiskehus,” siger Mathias Sejer Sørensen og fortsætter:

”Vi satser på kvalitet frem for kvantitet. Hvad vi ikke kan få leveret lokalt, får vi leveret fra andre topproducenter i både Danmark og udlandet. Derfor vil man også kun kunne opleve topprodukter Fra udlandet som bl.a. franske La Bresse kyllinger, Gillardeau østers og spansk iberico gris.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne