Newgard Development Group har annonceret, at de vil åbne et lejlighedstårn i Miami med 400 lejligheder, der er lavet til at blive udlejet af beboerne. Det nye kompleks vil blive drevet af Natiivo, og ligesom et andet projekt i Miami og Austin vil de være ”Powered by Airbnb”, som er Airbnbs konsulenthus for nybyggerier, skriver Forbes.com.

Det første Natiivo-projekt åbner i Austin i 2021 med 249 lejligheder, og beboerne vil blive opfordret til at leje deres boliger ud, når de ikke er i byen. Natiivo tager 25 pct. oven i de 3 pct. som Airbnb tager for hver udlejning.

Bygningerne vil inkludere fællesarealer til arbejde, hotellignende mad- og drikkeløsninger, og lejlighederne kan købes møblerede. I lejlighederne vil der også være skabe med lås på, som ejerne kan bruge til at gemme personlige ejendele inden deres udlejninger.

Projektet i Miami får 604 værelser og åbner i midten af 2022.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne