Newgard Development Group har annonceret, at de vil åbne et lejlighedstårn i Miami med 400 lejligheder, der er lavet til at blive udlejet af beboerne. Det nye kompleks vil blive drevet af Natiivo, og ligesom et andet projekt i Miami og Austin vil de være ”Powered by Airbnb”, som er Airbnbs konsulenthus for nybyggerier, skriver Forbes.com.

Det første Natiivo-projekt åbner i Austin i 2021 med 249 lejligheder, og beboerne vil blive opfordret til at leje deres boliger ud, når de ikke er i byen. Natiivo tager 25 pct. oven i de 3 pct. som Airbnb tager for hver udlejning.

Bygningerne vil inkludere fællesarealer til arbejde, hotellignende mad- og drikkeløsninger, og lejlighederne kan købes møblerede. I lejlighederne vil der også være skabe med lås på, som ejerne kan bruge til at gemme personlige ejendele inden deres udlejninger.

Projektet i Miami får 604 værelser og åbner i midten af 2022.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne