Newgard Development Group har annonceret, at de vil åbne et lejlighedstårn i Miami med 400 lejligheder, der er lavet til at blive udlejet af beboerne. Det nye kompleks vil blive drevet af Natiivo, og ligesom et andet projekt i Miami og Austin vil de være ”Powered by Airbnb”, som er Airbnbs konsulenthus for nybyggerier, skriver Forbes.com.

Det første Natiivo-projekt åbner i Austin i 2021 med 249 lejligheder, og beboerne vil blive opfordret til at leje deres boliger ud, når de ikke er i byen. Natiivo tager 25 pct. oven i de 3 pct. som Airbnb tager for hver udlejning.

Bygningerne vil inkludere fællesarealer til arbejde, hotellignende mad- og drikkeløsninger, og lejlighederne kan købes møblerede. I lejlighederne vil der også være skabe med lås på, som ejerne kan bruge til at gemme personlige ejendele inden deres udlejninger.

Projektet i Miami får 604 værelser og åbner i midten af 2022.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne