Det er det trestjernede Hotel Rossini Valby med 84 værelser er erklæret konkurs af skifteretten og nu er under tvangsopløsning.

Tvangsopløsningen af hotelselskabet skyldes blandt andet et ønske fra Erhvervsstyrelsen, fordi selskabet ikke havde anmeldt nogen revisor, hvilket er lovpligtigt, skriver Standby.dk

Ifølge det indleverede regnskab til erhvervsregisteret CVR-dk havde Hotel Rossini Valby i regnskabet for 2018 en bruttofortjeneste på 8,1 millioner kroner mod 187.000 kroner i 2017-regnskabet. Driftsresultatet for 2018 blev et plus på 3,1 millioner kroner mod et tab på 4,9 millioner kroner i 2017-regnskabet. Overskuddet efter skat blev 2,5 millioner kroner mod et minus på 4,3 millioner kroner i 2017, viser regnskabstallene fra CVR.dk.

Skifteretten har udpeget advokatfirmaet VES Advokater i Glostrup som likvidator. Her fortæller advokat Martin Stensgård, at sagen kommer til at berøre minimum 40-50 gæster.

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Antallet af konkurser stiger fortsat i restaurantbranchen. Ifølge tal fra Danmarks Statistik måtte 37 restauranter dreje nøglen om i december, hvilket bringer totalen for 2019 op på 537 konkurser, skriver Food Supply.

Konkurslukket københavnsk hotel skal genopstå

Bygningen til det tidligere Hotel Rossini i Valby har fået ny ejer, der renoverer for millioner, inden der kommer ny kendt operatør, skriver Standby.dk. Hotellet udvides med cirka 20 nye værelser.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne