Det er det trestjernede Hotel Rossini Valby med 84 værelser er erklæret konkurs af skifteretten og nu er under tvangsopløsning.

Tvangsopløsningen af hotelselskabet skyldes blandt andet et ønske fra Erhvervsstyrelsen, fordi selskabet ikke havde anmeldt nogen revisor, hvilket er lovpligtigt, skriver Standby.dk

Ifølge det indleverede regnskab til erhvervsregisteret CVR-dk havde Hotel Rossini Valby i regnskabet for 2018 en bruttofortjeneste på 8,1 millioner kroner mod 187.000 kroner i 2017-regnskabet. Driftsresultatet for 2018 blev et plus på 3,1 millioner kroner mod et tab på 4,9 millioner kroner i 2017-regnskabet. Overskuddet efter skat blev 2,5 millioner kroner mod et minus på 4,3 millioner kroner i 2017, viser regnskabstallene fra CVR.dk.

Skifteretten har udpeget advokatfirmaet VES Advokater i Glostrup som likvidator. Her fortæller advokat Martin Stensgård, at sagen kommer til at berøre minimum 40-50 gæster.

Stort madmarked går konkurs

Hvis du er glad for Street Food og bor i Odense, så er der skidt nyt. Arkaden Food Market er blevet begæret konkurs. Det skriver Arkaden Food Market på Facebook, ifølge EB.dk.

Porsche og Radisson sammen om nyt hotel

Radisson Hotel Group vil opføre et Radisson Blu-hotel med 168 værelser og suiter i Porsche Design Tower i Stuttgart, der blandt andet er hjemsted for Porsche-koncernen

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne