Det er det trestjernede Hotel Rossini Valby med 84 værelser er erklæret konkurs af skifteretten og nu er under tvangsopløsning.

Tvangsopløsningen af hotelselskabet skyldes blandt andet et ønske fra Erhvervsstyrelsen, fordi selskabet ikke havde anmeldt nogen revisor, hvilket er lovpligtigt, skriver Standby.dk

Ifølge det indleverede regnskab til erhvervsregisteret CVR-dk havde Hotel Rossini Valby i regnskabet for 2018 en bruttofortjeneste på 8,1 millioner kroner mod 187.000 kroner i 2017-regnskabet. Driftsresultatet for 2018 blev et plus på 3,1 millioner kroner mod et tab på 4,9 millioner kroner i 2017-regnskabet. Overskuddet efter skat blev 2,5 millioner kroner mod et minus på 4,3 millioner kroner i 2017, viser regnskabstallene fra CVR.dk.

Skifteretten har udpeget advokatfirmaet VES Advokater i Glostrup som likvidator. Her fortæller advokat Martin Stensgård, at sagen kommer til at berøre minimum 40-50 gæster.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne