Blandt repræsentanterne fra Copenhagen Pride var der stor glæde at spore, da de indtog scenen på Times Square for at markere, at de nu er værter for den næstkommende WorldPride, som finder sted i København og Malmø den 12.-22. august, 2021.

”WorldPride 2019 har været en fantastisk fejring af de optøjer, som pride-bevægelsen voksede ud af for 50 år siden. Nu håber vi, at de mange deltagere kommer til København og Malmø om to år for at skrive det næste kapitel i vores historie”, siger Lars Henriksen, forperson for Copenhagen Pride.

”Vi forventer 750.000 gæster. Det kan meget vel blive danmarkshistoriens største event”, lyder det fra Lars Christian Østergreen, som er direktør for det sekretariat, der planlægger både WorldPride og EuroGames under titlen Copenhagen 2021.

Har du fået læst?

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne