Blandt repræsentanterne fra Copenhagen Pride var der stor glæde at spore, da de indtog scenen på Times Square for at markere, at de nu er værter for den næstkommende WorldPride, som finder sted i København og Malmø den 12.-22. august, 2021.

”WorldPride 2019 har været en fantastisk fejring af de optøjer, som pride-bevægelsen voksede ud af for 50 år siden. Nu håber vi, at de mange deltagere kommer til København og Malmø om to år for at skrive det næste kapitel i vores historie”, siger Lars Henriksen, forperson for Copenhagen Pride.

”Vi forventer 750.000 gæster. Det kan meget vel blive danmarkshistoriens største event”, lyder det fra Lars Christian Østergreen, som er direktør for det sekretariat, der planlægger både WorldPride og EuroGames under titlen Copenhagen 2021.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne