Blandt repræsentanterne fra Copenhagen Pride var der stor glæde at spore, da de indtog scenen på Times Square for at markere, at de nu er værter for den næstkommende WorldPride, som finder sted i København og Malmø den 12.-22. august, 2021.

”WorldPride 2019 har været en fantastisk fejring af de optøjer, som pride-bevægelsen voksede ud af for 50 år siden. Nu håber vi, at de mange deltagere kommer til København og Malmø om to år for at skrive det næste kapitel i vores historie”, siger Lars Henriksen, forperson for Copenhagen Pride.

”Vi forventer 750.000 gæster. Det kan meget vel blive danmarkshistoriens største event”, lyder det fra Lars Christian Østergreen, som er direktør for det sekretariat, der planlægger både WorldPride og EuroGames under titlen Copenhagen 2021.

Har du fået læst?

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne