I 2023 åbner Nordals Ferieresort, der vil sprede sig ud over 190 hektar og er budgetteret til at koste 1,3 milliarder kroner. 

Selve projektet har været på tapetet siden 2015, hvor der blev givet tilladelse til ti projekter i Danmark, der får lov at gå ud i kystbeskyttelseszonen, skriver Jydske Vestkysten.

Nordals Ferieresort indeholder 500 feriehuse med et privat sommerhusområde, der kan komme til senere, water park, trætophuse, restauranter, aktiviteter og købmand, strandcafe, observatorium, eco-korridor, indendørs og udendørs aktiviteter, gang- og cykelstier samt søer og grøfter.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne