”Where To Stay in Copenhagen: The Best Hotels For Every Budget,” er overskriften på Forbes.com, der blandt andet bringer artikel om de ti udvalgte hoteller i København, skriver Standby.dk.

Københavner-hotellet med prædikatet ”Best Hotel for Couples,” er firestjernede Andersen Boutique Hotel tæt på Hovedbanegården. Hotellet med 69 værelser er del af Absalon Hotel Group, der også omfatter Absalon Hotel og Annex Copenhagen.

Administrerende direktør for familieejede Absalon Hotel Group, Karen Nedergaard, siger til STANDBY.dk:

”Denne omtale hos Forbes af Andersen Boutique Hotel er kæmpe stort; Forbes er en stor internationalt udgiver af blade, magasiner og bøger, de henvender sig præcis til det publikum, vi har rigtig mange af. Omkring 80 procent af gæsterne på Andersen kommer fra udlandet, navnlig fra USA og Storbritannien.”

Læs om alle de roste hoteller her.

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne