”Where To Stay in Copenhagen: The Best Hotels For Every Budget,” er overskriften på Forbes.com, der blandt andet bringer artikel om de ti udvalgte hoteller i København, skriver Standby.dk.

Københavner-hotellet med prædikatet ”Best Hotel for Couples,” er firestjernede Andersen Boutique Hotel tæt på Hovedbanegården. Hotellet med 69 værelser er del af Absalon Hotel Group, der også omfatter Absalon Hotel og Annex Copenhagen.

Administrerende direktør for familieejede Absalon Hotel Group, Karen Nedergaard, siger til STANDBY.dk:

”Denne omtale hos Forbes af Andersen Boutique Hotel er kæmpe stort; Forbes er en stor internationalt udgiver af blade, magasiner og bøger, de henvender sig præcis til det publikum, vi har rigtig mange af. Omkring 80 procent af gæsterne på Andersen kommer fra udlandet, navnlig fra USA og Storbritannien.”

Læs om alle de roste hoteller her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Berømt gade oversvømmet af turister: Nu lukker den

Når toget nærmer sig, pakker cafeejerne stole og borde sammen, så alle kan komme ind i sikkerhed på ’train street’ i Hanoi. Det må man tage med, når man spiser på en cafe placeret på nogle togskinner, hvor toget kører tre gange dagligt, skriver EB.dk.

Hostel-kæde solgt for milliardbeløb

Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne