Hotelkæden Guldsmeden har netop indgået aftale med Gefion Group om etablering af 5-øren Guldsmeden Hotel på Amager, skriver Ejendomswatch.

- Vi glæder os til at kunne åbne vores 6. hotel i København med vores mere personlige boutique-hotel koncept, som er et godt alternativ til de lidt mere upersonlige hoteller. Beliggenheden er helt unik både i forhold til Københavns Lufthavn, Amager Strandpark, Royal Arena og ikke mindst i forhold til København, siger Marc Weinert, som sammen med sin kone Sandra Plesner Weinert ejer hotelkæden Guldsmeden.

Det nye hotel bliver i stil med Guldsmedens øvrige hoteller, som udtrykker et mere personligt indrettet hotel med en afslappet og hjemlig atmosfære, bæredygtighed og økologi. Hotellet får 270 værelser, som vil få en hel speciel lys og venlig indretning. Hotellet vil desuden omfatte wellness, pool samt et større fitnessområde. Hotellet forventes at åbne dørene medio 2021.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Dansk hotelkæde må rykke åbning af nyt hotel

Bryggen Guldsmeden Hotel på Islands Brygge i København skulle være åbnet efter sommerferien, men nu har ejerne af den voksende danske kæde af boutiquehoteller rykket ibrugtagningen til januar næste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne