Radisson Hotel Group, en af Danmarks mellemstore hotelaktører, kom ud af årets andet kvartal med en RevPAR 6,6 procent under samme tid sidste år. RevPAR er indtægt per tilgængeligt hotelværelse – revenue per available room. Radisson forklarer i en regnskabsmeddelelse den faldende RevPAR i Danmark med stadig flere udbudte hotelværelser i København, skriver Standby.dk.

At Københavns RevPAR var svag i årets andet kvartal, giver en af branchens største spillere Radisson ret i. Allan L. Agerholm er næstformand i HORESTA og koncernchef for BC (Bella Center) Hospitality Group. Allan Agerholm siger til STANDBY.dk:

”Vi kan genkende nedgangen i navnlig København fra andet kvartal af i år sammenlignet med sidste år. Rent banalt, så lå påsken i år i andet kvartal, men i første kvartal sidste år. Men det vigtigste budskab er, at det, der mangler i maj og juni i år sammenlignet med maj og juni sidste år, er simpelthen store arrangementer. Vi har i maj og juni i år to måneder stort set uden nogen større sportsarrangementer eller kongresser i København,” siger Allan Agerholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne