Radisson Hotel Group, en af Danmarks mellemstore hotelaktører, kom ud af årets andet kvartal med en RevPAR 6,6 procent under samme tid sidste år. RevPAR er indtægt per tilgængeligt hotelværelse – revenue per available room. Radisson forklarer i en regnskabsmeddelelse den faldende RevPAR i Danmark med stadig flere udbudte hotelværelser i København, skriver Standby.dk.

At Københavns RevPAR var svag i årets andet kvartal, giver en af branchens største spillere Radisson ret i. Allan L. Agerholm er næstformand i HORESTA og koncernchef for BC (Bella Center) Hospitality Group. Allan Agerholm siger til STANDBY.dk:

”Vi kan genkende nedgangen i navnlig København fra andet kvartal af i år sammenlignet med sidste år. Rent banalt, så lå påsken i år i andet kvartal, men i første kvartal sidste år. Men det vigtigste budskab er, at det, der mangler i maj og juni i år sammenlignet med maj og juni sidste år, er simpelthen store arrangementer. Vi har i maj og juni i år to måneder stort set uden nogen større sportsarrangementer eller kongresser i København,” siger Allan Agerholm.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne