”Er det roomservice? Jeg vil gerne bestille en hvalp.”

Sådan kan det snart komme til at lyde på Kimpton Hotel Monaco i Denver, USA. De har nemlig opfundet en ny tilbudspakke til deres gæster, 'Puppies + Prosecco', hvor man får sendt en omgang bobler op til værelset – og en håndfuld nuttede hundehvalpe, skriver EB.dk.

I anledning af den nationale hundedag tilbyder de deres gæster, at de kan få en privat hundehvalpefest med i købet, når de booker et ophold i en af hotellets luksussuiter fra den 23. til den 26. august. Det skriver departures.com.

Antallet af gæster til festen vil være mellem seks og ti hvalpe, alt efter hvordan de små har det den dag, og man får en time til at lege med dem. Derudover vil en hvalpeekspert også være til rådighed til at svare på de eventuelle spørgsmål om, hvordan man tager sig af hvalpe.

Har du fået læst?

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne