”Er det roomservice? Jeg vil gerne bestille en hvalp.”

Sådan kan det snart komme til at lyde på Kimpton Hotel Monaco i Denver, USA. De har nemlig opfundet en ny tilbudspakke til deres gæster, 'Puppies + Prosecco', hvor man får sendt en omgang bobler op til værelset – og en håndfuld nuttede hundehvalpe, skriver EB.dk.

I anledning af den nationale hundedag tilbyder de deres gæster, at de kan få en privat hundehvalpefest med i købet, når de booker et ophold i en af hotellets luksussuiter fra den 23. til den 26. august. Det skriver departures.com.

Antallet af gæster til festen vil være mellem seks og ti hvalpe, alt efter hvordan de små har det den dag, og man får en time til at lege med dem. Derudover vil en hvalpeekspert også være til rådighed til at svare på de eventuelle spørgsmål om, hvordan man tager sig af hvalpe.

Har du fået læst?

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne