I turisme- og oplevelseserhvervet ser vi mange muligheder for samarbejde om et stærkere Danmark med både ansvarlige vækstvirksomheder og velfærd. Sådan lyder det fra HORESTAs regionsformand i Midtjylland, Jakob Beck Wätjen, i Aarhus Stiftstidende.

”Men det hele kommer ikke af sig selv. Skal de politiske ambitioner om både øget velfærd og mere bæredygtig vækst indfris, så skal vi satse på og investere i de erhverv, der er en del af løsningen, og sikre de rette rammevilkår for virksomhederne. Det indebærer, at vi får den kvalificerede og motiverede arbejdskraft, vi har brug for. For hvis vi mangler kokke til restauranterne, kan vi heller ikke ansætte køkkenmedarbejderen eller opvaskeren”, skriver han. 

Afsluttende lyder det, at med de rette betingelser kan turisme- og oplevelseserhvervet skabe mere vækst og flere stedbundne arbejdspladser i både land og by. Jobs, der ikke kan outsources. Det kan til gengæld de grønne løsninger, som vi er med til at udvikle.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne