Fremtiden for Forum Copenhagen er kommet mere på plads efter pensionsselskabet PFA for nylig købte bygningen, skriver Standby.dk.

Den mangeårige ejer af Forum Copenhagen, Poul Sundberg, solgte sidste måned bygningen til PFA.

Forum Copenhagen kom i spil, da BC (Bella Center) Hospitality Group, der havde stået for driften siden 1997, ikke mere ønskede at forpagte Forum.

Et nyt driftsselskab, Forum CPH Aps, der ejes af Copenhagen Venues, har nu indgået en lejeaftale med den nye ejer, PFA, og manden i spidsen for Forum CPH Aps, Arne Bang Mikkelsen, fastholder, at Forum efter en større renovering også fremover skal være et eventsted.

”Forum bliver ikke nedrevet. I stedet er vi i gang med at renovere Forum her i sommertiden, så vi er klar til de første arrangementer fra august.”

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne