Fremtiden for Forum Copenhagen er kommet mere på plads efter pensionsselskabet PFA for nylig købte bygningen, skriver Standby.dk.

Den mangeårige ejer af Forum Copenhagen, Poul Sundberg, solgte sidste måned bygningen til PFA.

Forum Copenhagen kom i spil, da BC (Bella Center) Hospitality Group, der havde stået for driften siden 1997, ikke mere ønskede at forpagte Forum.

Et nyt driftsselskab, Forum CPH Aps, der ejes af Copenhagen Venues, har nu indgået en lejeaftale med den nye ejer, PFA, og manden i spidsen for Forum CPH Aps, Arne Bang Mikkelsen, fastholder, at Forum efter en større renovering også fremover skal være et eventsted.

”Forum bliver ikke nedrevet. I stedet er vi i gang med at renovere Forum her i sommertiden, så vi er klar til de første arrangementer fra august.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Cirkusbygningen fejrede bedste partnere

Omkring 600 indbudte gæster fra knap 200 samarbejdspartnere var på plads torsdag aften i Cirkusbygningen i København til den 9. årlige partnergalla, hvor alle sejl er sat til, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne