Fremtiden for Forum Copenhagen er kommet mere på plads efter pensionsselskabet PFA for nylig købte bygningen, skriver Standby.dk.

Den mangeårige ejer af Forum Copenhagen, Poul Sundberg, solgte sidste måned bygningen til PFA.

Forum Copenhagen kom i spil, da BC (Bella Center) Hospitality Group, der havde stået for driften siden 1997, ikke mere ønskede at forpagte Forum.

Et nyt driftsselskab, Forum CPH Aps, der ejes af Copenhagen Venues, har nu indgået en lejeaftale med den nye ejer, PFA, og manden i spidsen for Forum CPH Aps, Arne Bang Mikkelsen, fastholder, at Forum efter en større renovering også fremover skal være et eventsted.

”Forum bliver ikke nedrevet. I stedet er vi i gang med at renovere Forum her i sommertiden, så vi er klar til de første arrangementer fra august.”

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne