Europæiske byer som Amsterdam, Paris, Berlin, Valencia og Wien har i et brev til EU-Kommissionen udtrykt, at der er behov for handling mod udlejningstjenesten Airbnb, som udfordrer det etablerede hotel- og udlejningsmarked, skriver EjendomsWatch.dk.

”Vi vil stå stærkt sammen med de øvrige storbyer, hvor vi kan være med til at påvirke en ny EU-Kommission. Så jeg vil opfordre Københavns Kommune til at række ud til de ti byer,” udtaler Jannick Nytoft, adm. direktør for Ejendomdanmark, i meddelelsen.

Har du fået læst?

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne