Human Hotel vil revolutionere den måde, vi rejser på. De næste seks måneder skal det danske startup deltage i et verdenskendt acceleratorprogram. Målet for de to kunstnere bag er en millioninvestering, der kan gøre Human Hotel til et globalt homesharing community, skriver Børsen.

Som en af bare 60 udvalgte virksomheder, hvor fokus er lige dele profit og bæredygtighed, skal Sixten Kai Nielsens, og partneren Martin Rosengaards, startup-virksomhed Human Hotel til januar stå sin prøve i jagten på en millioninvestering.

Kort beskrevet er Human Hotel et globalt fællesskab for kreative mennesker, der går ud på at parre mennesker med fælles værdier. Som konkurrent til hoteller og Airbnb er idéen at udleje sit hjem med alle tilhørende goder, hvor vært og gæst samtidig kan udvide deres kreative netværk og gøre homesharing mere vedkommende. Human Hotel etablerede de to kunstnere i 2017 efter 17 års samarbejde med fokus på at sætte mennesker sammen i både kunst og praksis.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne