Human Hotel vil revolutionere den måde, vi rejser på. De næste seks måneder skal det danske startup deltage i et verdenskendt acceleratorprogram. Målet for de to kunstnere bag er en millioninvestering, der kan gøre Human Hotel til et globalt homesharing community, skriver Børsen.

Som en af bare 60 udvalgte virksomheder, hvor fokus er lige dele profit og bæredygtighed, skal Sixten Kai Nielsens, og partneren Martin Rosengaards, startup-virksomhed Human Hotel til januar stå sin prøve i jagten på en millioninvestering.

Kort beskrevet er Human Hotel et globalt fællesskab for kreative mennesker, der går ud på at parre mennesker med fælles værdier. Som konkurrent til hoteller og Airbnb er idéen at udleje sit hjem med alle tilhørende goder, hvor vært og gæst samtidig kan udvide deres kreative netværk og gøre homesharing mere vedkommende. Human Hotel etablerede de to kunstnere i 2017 efter 17 års samarbejde med fokus på at sætte mennesker sammen i både kunst og praksis.

Rekordmange danskere tog på hotel - i Danmark

Der har været redt op til et velvoksent antal hotelgæster i den første halvdel af 2019 til og med juni måned, skriver Politiken. Faktisk har rekordmange danskere og udenlandske gæster lagt kroner i kassen, viser overnatningstal fra Danmarks Statistik.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne