Human Hotel vil revolutionere den måde, vi rejser på. De næste seks måneder skal det danske startup deltage i et verdenskendt acceleratorprogram. Målet for de to kunstnere bag er en millioninvestering, der kan gøre Human Hotel til et globalt homesharing community, skriver Børsen.

Som en af bare 60 udvalgte virksomheder, hvor fokus er lige dele profit og bæredygtighed, skal Sixten Kai Nielsens, og partneren Martin Rosengaards, startup-virksomhed Human Hotel til januar stå sin prøve i jagten på en millioninvestering.

Kort beskrevet er Human Hotel et globalt fællesskab for kreative mennesker, der går ud på at parre mennesker med fælles værdier. Som konkurrent til hoteller og Airbnb er idéen at udleje sit hjem med alle tilhørende goder, hvor vært og gæst samtidig kan udvide deres kreative netværk og gøre homesharing mere vedkommende. Human Hotel etablerede de to kunstnere i 2017 efter 17 års samarbejde med fokus på at sætte mennesker sammen i både kunst og praksis.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne