Human Hotel vil revolutionere den måde, vi rejser på. De næste seks måneder skal det danske startup deltage i et verdenskendt acceleratorprogram. Målet for de to kunstnere bag er en millioninvestering, der kan gøre Human Hotel til et globalt homesharing community, skriver Børsen.

Som en af bare 60 udvalgte virksomheder, hvor fokus er lige dele profit og bæredygtighed, skal Sixten Kai Nielsens, og partneren Martin Rosengaards, startup-virksomhed Human Hotel til januar stå sin prøve i jagten på en millioninvestering.

Kort beskrevet er Human Hotel et globalt fællesskab for kreative mennesker, der går ud på at parre mennesker med fælles værdier. Som konkurrent til hoteller og Airbnb er idéen at udleje sit hjem med alle tilhørende goder, hvor vært og gæst samtidig kan udvide deres kreative netværk og gøre homesharing mere vedkommende. Human Hotel etablerede de to kunstnere i 2017 efter 17 års samarbejde med fokus på at sætte mennesker sammen i både kunst og praksis.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Hostel på Nørrebro får plads til 250 teltovernattende

Urban Camper er navnet på et nyt hostel på ydre Nørrebro, som fra ende til anden er bukket over temaet jungle. Indenfor sover de op til 160 overnattende, som primært er unge rygsækrejsende fra udlandet, i store brandsikrede jungletelte. Det skriver Plan1 Cobblestone Architects i en pressemeddelelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne