”I 2017 brugte vi kun fem procent økologiske varer, i dag er vi oppe på næsten 50 procent. Det betyder, at alle Comwell-hoteller har Det Økologiske Spisemærke i bronze og at 30-60 procent af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.”

Det skriver den danske hotel- og konferencekæde Comwell ifølge Standby.dk i et opslag på Linkedin.

Comwell henviser blandt andet til, at hotelkæden i april i år modtog prisen ”Industry Leader 2019” som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards 2019.

Har du fået læst?

Svensk klimabevidsthed kan ramme Københavns Lufthavn

Svenskerne forlader flyene som aldrig før. Hele 11 pct. droppede i sidste måned at rejse med fly på de svenske indenrigsruter - en udvikling, der kan være det første store tegn på, at forbrugerne for alvor begynder at vælge flyrejserne fra, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne