”I 2017 brugte vi kun fem procent økologiske varer, i dag er vi oppe på næsten 50 procent. Det betyder, at alle Comwell-hoteller har Det Økologiske Spisemærke i bronze og at 30-60 procent af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.”

Det skriver den danske hotel- og konferencekæde Comwell ifølge Standby.dk i et opslag på Linkedin.

Comwell henviser blandt andet til, at hotelkæden i april i år modtog prisen ”Industry Leader 2019” som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards 2019.

Har du fået læst?

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne