Den store amerikanske TV-station, CNN, bringer på sin travel-hjemmeside en liste over 12 af verdens klassiske storbyer med ”mange steder, hvor man kan tage en dukkert og ryste varmen af sig sammen med de lokale".

København bliver nævnt som nummer et, skriver Standby.dk. Artiklen på CNN.com/travel noterer:

”København er en by omgivet af vand, København er en glæde for svømmere navnlig ved midsommer, når vinteren er et fjernt minde.”

Blandt svømmestederne i København nævnes Amager Strandpark, Amager Beach Park, med sit sand på den to kilometer lange kunstige ø med en rolig lagune, der blandt andet er perfekt til at padle.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne