Tre store forlystelsesparker er på tegnebrættet i Danmark. Alle meget ambitiøse projekter. To af projekterne opføres ved Billund, mens det tredje er planlagt i København, skriver BT.

Det ene Billund-projekt bliver dobbelt så stort som Legoland og vil blandt andet rumme et 53 meter højt hotel. Prisen på forlystelsesparken ventes at løbe op i 10 milliarder kroner.

Det andet Billund-projekt kaldes WOW Park og ventes at stå færdig allerede til næste år. Her er der tale om en friluftsforlystelsespark, hvor det handler om at få børnene og deres forældre til at gå på opdagelse i naturen ved at klatre i træer, gå på opdagelse i skovbunden og forcere store net spændt ud over trækronerne.

Det tredje projekt, forlystelsesparken H.C. Andersen Adventure Tower i Nordhavn, vil blive bygget op omkring H.C. Andersens eventyr og får et tårn på svimlende 280 meter. Foreløbig arbejdes der ud fra ti skitseforslag til forlystelser. Sidstnævnte åbner tidligst i 2027.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne