Tre store forlystelsesparker er på tegnebrættet i Danmark. Alle meget ambitiøse projekter. To af projekterne opføres ved Billund, mens det tredje er planlagt i København, skriver BT.

Det ene Billund-projekt bliver dobbelt så stort som Legoland og vil blandt andet rumme et 53 meter højt hotel. Prisen på forlystelsesparken ventes at løbe op i 10 milliarder kroner.

Det andet Billund-projekt kaldes WOW Park og ventes at stå færdig allerede til næste år. Her er der tale om en friluftsforlystelsespark, hvor det handler om at få børnene og deres forældre til at gå på opdagelse i naturen ved at klatre i træer, gå på opdagelse i skovbunden og forcere store net spændt ud over trækronerne.

Det tredje projekt, forlystelsesparken H.C. Andersen Adventure Tower i Nordhavn, vil blive bygget op omkring H.C. Andersens eventyr og får et tårn på svimlende 280 meter. Foreløbig arbejdes der ud fra ti skitseforslag til forlystelser. Sidstnævnte åbner tidligst i 2027.

Turismens Vækstråd: Bæredygtig turisme sker i fællesskab

Regeringen har høje ambitioner for den grønne omstilling i Danmark. I 2030 skal vi have nedbragt CO2-udledningen med 70 pct. Men hvordan får vi sikret en bæredygtig turismedagsorden, således at det bliver en fordel og ikke bliver en økonomisk byrde for det danske turisme- og oplevelseserhverv at bidrage til den grønne omstilling?

Wonderful Copenhagen: ”Sådan tackler vi masseturismen i København”

Sidste år var et travlt år for hovedstadens turisme. København er mere populær end nogensinde. For danskere, som besøger København i sommerperioden, og som udgør tæt på halvdelen af alle besøgende. Og for de mange udenlandske gæster, der kommer fra hele verden, fordi de har hørt om København og den danske historie, om vores livsstil og livskvalitet, som de gerne vil opleve tæt på. Det skriver Wonderful Copenhagen i Politiken.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne