Tre store forlystelsesparker er på tegnebrættet i Danmark. Alle meget ambitiøse projekter. To af projekterne opføres ved Billund, mens det tredje er planlagt i København, skriver BT.

Det ene Billund-projekt bliver dobbelt så stort som Legoland og vil blandt andet rumme et 53 meter højt hotel. Prisen på forlystelsesparken ventes at løbe op i 10 milliarder kroner.

Det andet Billund-projekt kaldes WOW Park og ventes at stå færdig allerede til næste år. Her er der tale om en friluftsforlystelsespark, hvor det handler om at få børnene og deres forældre til at gå på opdagelse i naturen ved at klatre i træer, gå på opdagelse i skovbunden og forcere store net spændt ud over trækronerne.

Det tredje projekt, forlystelsesparken H.C. Andersen Adventure Tower i Nordhavn, vil blive bygget op omkring H.C. Andersens eventyr og får et tårn på svimlende 280 meter. Foreløbig arbejdes der ud fra ti skitseforslag til forlystelser. Sidstnævnte åbner tidligst i 2027.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne