I marts 2020 åbner Brøchner Hotels et nyt design hostel med 452 senge i den ikoniske bygning fra 1934, der tidligere har huset Aarhus hovedbibliotek. BOOK1 Design Hostel er navnet på det nye hostel, der byder både overnattende gæster, men også aarhusianerne, indenfor i den centralt placeret bygning, hvis originale arkitektur er respekteret og bevaret, men blevet iklædt nyt design, en food court og barer. 

”Navnet på vores nye design hostel gav næsten sig selv,” fortæller administrerende direktør for Brøchner Hotels Nickolas Krabbe Bjerg.

”Først og fremmest er BOOK en henvisning til det tidligere bibliotek, der indtil 2015 var i bygningen. BOOK og 1 henviser også til at reservere én seng, en hel sovesal eller måske et af værelserne eller suiterne, som det nye hostel også tilbyder.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hostel-kæde solgt for milliardbeløb

Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

Grønne hotelgæster får gratis drinks

Klimaet optager danskerne i en sådan grad, at det, som i årtier har været sædvane, nemlig de daglige, obligatoriske linnedskift og rengøringer på hoteller, nu kan være en saga blot. I hvert fald hos hostelkæden a&o.

Nyt dansk hostel forventer 50.000 overnatninger

Store tyske A&O Hostels åbner til marts næste år sit andet hostel i København med over 800 senge – inden for et par år forventer kæden at komme til Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne