Ifølge nye tal fra Airbnb sætter platformens brugere et økonomisk fodaftryk op over 655 milliarder kroner – alene i portalens 30 mest populære lande. Det skriver TrendsAndTravel.dk.

Blandt de 30 lande er Danmark. Her påstår Airbnb, at gæsterne genererede en omsætning på mere end 4,2 milliarder kroner i 2018.  Tallene dækker over indkøb i butikker, restauranter og virksomheder i de danske lokalsamfund – plus selvfølgelig huslejerne til Airbnb værterne.

De nye tal bygger på en bruger-undersøgelse med svar fra 237.000 værter og gæster samt data fra Airbnb’s egne it-systemer. Godt 3.200 af svarene kom fra Danmark.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne