Ifølge nye tal fra Airbnb sætter platformens brugere et økonomisk fodaftryk op over 655 milliarder kroner – alene i portalens 30 mest populære lande. Det skriver TrendsAndTravel.dk.

Blandt de 30 lande er Danmark. Her påstår Airbnb, at gæsterne genererede en omsætning på mere end 4,2 milliarder kroner i 2018.  Tallene dækker over indkøb i butikker, restauranter og virksomheder i de danske lokalsamfund – plus selvfølgelig huslejerne til Airbnb værterne.

De nye tal bygger på en bruger-undersøgelse med svar fra 237.000 værter og gæster samt data fra Airbnb’s egne it-systemer. Godt 3.200 af svarene kom fra Danmark.

Har du fået læst?

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne