”Airbnb bidrager ikke til samfundet på samme måde som hotelbranchen.” Det sagde Benny Schou, formand for hotelorganisationen HORESTA i går og i dag tager Airbnb så til genmæle:

Airbnb’s danske PR-bureau skriver til TV2/Bornholm: ”I 2018 gav overnatninger med Airbnb det danske samfund 4,2 milliarder kroner, mens gæsterne, som har rejst og brugt Airbnb, har brugt over 1,3 milliarder kroner på mad og indkøb.”

Benny Schou sagde dagen før, at hotelbranchen betaler skat og moms, genererer arbejdspladser, har elever, arbejder for at integrere udlændinge og flygtninge. Af disse årsager, håber Benny Schou, at kommunalbestyrelsen vil genoverveje deres beslutning om at øge antallet af overnatninger i privat bolig til 100 udlejningsdage.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne