Airbnb skriver i et åbent brev til de europæiske regeringer og myndigheder, at Airbnb er med til at booste den europæiske konkurrencekraft, og at platformen driver en økonomisk revolution. Men det betyder ikke, at de ikke skal reguleres, fortsætter de.

“Hver dag investerer vi i samarbejdet med regeringer i hele verden for at sikre en diversitet i turismen og for at beskytte boligmarkeder, samtidig med at det bliver lettere at betale skat”, skriver Patrick Robinson, Director of Public Policy – Airbnb.

Reaktionen sker på baggrund af at ti europæiske byer er gået sammen om en kritik af platformen.

Patrick Robinson slutter, at Airbnb vil fortsætte med at arbejde for regler og regulering, der hjælper bæredygtig turisme på vej i EU.

Læs hele brevet her.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne