Airbnb skriver i et åbent brev til de europæiske regeringer og myndigheder, at Airbnb er med til at booste den europæiske konkurrencekraft, og at platformen driver en økonomisk revolution. Men det betyder ikke, at de ikke skal reguleres, fortsætter de.

“Hver dag investerer vi i samarbejdet med regeringer i hele verden for at sikre en diversitet i turismen og for at beskytte boligmarkeder, samtidig med at det bliver lettere at betale skat”, skriver Patrick Robinson, Director of Public Policy – Airbnb.

Reaktionen sker på baggrund af at ti europæiske byer er gået sammen om en kritik af platformen.

Patrick Robinson slutter, at Airbnb vil fortsætte med at arbejde for regler og regulering, der hjælper bæredygtig turisme på vej i EU.

Læs hele brevet her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Hotelbranchen advarer mod for øget privatudlejning

Skal ejere af fast ejendom, som benyttes til helårsboliger, have mulighed for at udleje disse til ferie- og fritidsformål i 100 dage om året fremfor de 70, som lige nu er tilladt? Det spørgsmål skal Vækstudvalget i Frederikssund Kommune snarest tage stilling til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne