Airbnb begyndte fra starten af denne måned at dele oplysninger med Skattestyrelsen om indtægter fra bookinger. Men indtægterne vil først blive fortrykt på årsopgørelsen fra 2021. Indtil da vil oplysningerne fra Airbnb indgå i Skattestyrelsens kontrol- og vejledningsaktiviteter. Derfor skal udlejerne fortsat selv indberette deres indtægter på årsopgørelsen indtil 2021.

Camilla Hesselby, underdirektør i Skattestyrelsen, siger i en mail til STANDBY.dk:

”Aftalen med Airbnb betyder, at alle indtægter fra bookinger for helårsboliger, som foretages fra 1. juli 2019 og frem, vil blive udvekslet fra Airbnb til Skattestyrelsen. Udlejere skal i 2019 og 2020 fortsat indtaste deres indtægter, som overstiger bundfradraget, i deres årsopgørelse.”

”Oplysningerne, vi får fra Airbnb, skal vi blandt andet bruge i et særligt kontrolprojekt i de næste par år. Kontrollerne skal sikre, at der ikke sker misbrug i perioden, hvor de høje bundfradrag gælder, men hvor kravet om indberetning af udlejernes indkomst ikke er trådt i kraft endnu,” siger Camilla Hesselby.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne