Mens overturisme plager dele af kendte europæiske byer som Venedig, Dubrovnik, Barcelona, Paris og Amsterdam, så kan det være på tide at rette blikket mod en række spændende alternativer, der tiltrækker færre besøgende.

Og har turister lyst til at besøge noget andet end de store flueplastre, så har CNN’s rejsesektion, CNN Travel, på sin hjemmeside samlet 20 gode bud i Europa på alternativer.

Som nummer tre listen kommer Aarhus, der i denne forbindelse får omtale for at være Danmarks næststørste by og som længe har stået i skyggen at landets lokkende hovedstad, København.

”Men Aarhus er med sine smukke strande, byens knejsende domkirke og det superbe Aros Aarhus Art Museum med den regnbuefarvede gangbro det perfekte alternativ for en lang weekend i Danmark,” skriver CNN ifølge Standby.dk.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne