Hotelkæden Courtyard by Marriott har en ambitiøs plan om at øge antallet af hoteller i Europa med næsten 50 pct. inden udgangen af 2020.

Courtyard by Marriott har i dag 63 hoteller i Europa målrettet til forretningsrejsende. Men ambitionen er at åbne flere. Ud over at udvide porteføljen på de etablerede markeder som Tyskland, Frankrig og Storbritannien planlægger Courtyard at åbne hoteller i syv nye lande, herunder Armenien, Finland og Island, skriver InsideFlyer.dk.

I vækstplanerne indgår også to nye hoteller i storbyerne Paris og Hamburg. Courtyard by Marriott Paris Gare de Lyon åbnede dørene i oktober 2018, mens åbningen af Courtyard by Marriott Hamburg City er planlagt til foråret 2019.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne