Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Barril startede sit liv på Vesterbro som en hyggelig vinbar. Fra lørdag 26. januar transformerer stedet sig selv fra decideret vinbar til en vin- og pastabar, skriver MigOgKbh.dk.
“Som dirigent i køkkenet og som ny daglig leder af Barril har vi entreret med Esben Lund, der tidligere har været partner i Madklubbens restauranter Bistro de Luxe og Bazaar samt køkkenchef på Madklubben Frederiksberg,” fortæller ejer Rasmus Teglgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024